Pierre Ferrand 1er cru de cognac Pierre Ferrand Cognac fra hjertet af Grand Champagne regionen, er destilleret ved den traditionelle gamle metode. Lageret i små Limousin træ fade og lagt i kølige mørke kældre.
Efter lidt tid fornemmes mørkt krydderi, kanel, lakrids og valnødder. Smagen er fyldig, intens og kraftig. De mørke krydrede toner er i perfekt balance med den lyse frugt.
kr 99,-
Normandin Cognac VSOP Normandin Cognac VSOP er lavet af et af verdens ældste cognachuse. Det ligger stadig som i 1775 i en gammel vandmølle over floden Osme. Besøger man cognachuset kan man høre flodens brusen gennem gulvet, og denne særlige fugtighed i sammenspil med kældermesterens evner har givet Normandin sin unikke og afbalancerede smag. Denne rige cognac har intense noter af frugt og træ og har en lang og behagelig eftersmag.
kr 65,-
Boulard Calvados Fremstillet på en blanding af calvados sorter fra Pays de Auge, hvor alderen varierer fra 3-5 år. Denne calvados er kendetegnet ved den kraftige duft af æbler og den karakteristiske farve. Den har en meget ren og frugtig smag med noter af vanilje.
kr 65,-
Chateau Dubreuil Calvados Pays D´auge Fremstillet på en blanding af calvados sorter fra Pays de Auge, hvor alderen varierer fra 3-5 år. Denne calvados er kendetegnet ved den kraftige duft af æbler og den karakteristiske farve. Den har en meget ren og frugtig smag med noter af vanilje.
kr 65,-
Rivesaltes Tuile Soltus Tuile de Rivesaltes Soltus - Vin doux Naturel
Rivesaltes Tuilé er en klassisk type af Rivesaltes, men mindre udbredt end Ambré. Den fremstilles af Grenache Noir. Rivesaltes Tuilé har en middeldyb teglrød farve og aromaer af tørrede og syltede frugter, blommer, svesker, figner, mørke rosiner, brændte toner, kaffe, kakao, chokolade, krydderier, læder og tobak. Smagen er typisk mere halvsød end sød, fyldig og blød med afrundede tanniner og stor kompleksitet.
kr 65,-
Rivesaltes Ambre Soltus - Hors d´Age Rivesaltes Ambré er den traditionelle og mest udbredte type af Rivesaltes, og er fremstillet udelukkende af de to hvide druesorter Maccabeu og Grenache.
Den vinificeres som hvidvin med presning af druerne, hvorefter druespritten tilsættes den klarede most. Vinen er lagret 5 år i gamle egetræsfade, hvilket giver den færdige Rivesaltes en smuk gyldebrun farve samt en fantastisk blød og cremet eftersmag. Der er en bunke af aromaer i glasset: tørrede frugter, nødder, ristede mandler, lyse rosiner, brændt karamel, honning, smeltet smør, kaffe og appelsinskal. De kommer også igen i smagen som silkeblød og cremet stil giver en lang eftersmag som ikke er for sød.
kr 65,-
MAYNARD's 10 års Tawny Port Maynard's 10 års Tawny er en særdeles velskabt tawny: Smukt nøddebrun med masser af figen, hassel- og valnød, brunsviger og mørk farin i både duft og smag.
Søsterhus til Barão de Vilar er adelstitlen på det yngste og tilmed mindste portvinshus, ejet af den kendte portvinsfamilie, van Zeller, som igennem tiderne har været involveret i flere af portvinshistoriens mest betydende huse, såsom Kopke, Burmester, Borges .
kr 65,-
Vista Alegre Fine Tawny Flot brunlig Tawny. Blød og elegant med en dejlig rosinagtig eftersmag. Velegnet som et lille glas i utide - til nødder eller lidt ost. Et virkeligt godt eksempel på, at Vista Alegre har mange gamle fade med Tawny liggende på lager. De ``sjusker`` altid lidt med kvaliteten, når der tappes Tawny. Indholdet er simpelthen betydeligt ældre en lovens krav.
kr 49,-
Cantine Pellegrino Marsala Superiore Garibaldi Dolce DOC Marsala Superiore fra Cantine Pellegrino på Sicilien er fremstillet af Grillo, Catarratto og Inzolia druer og lagret minimum 2 år på egetræsfade.
Denne Marsala er af højeste kvalitet. Vinen er sød med smagsnoter af figner, mandarin og egetræ fra lagringen. Derudover er der intens hint af abrikoser og behagelig sød honning. Den bruges bedst som dessert- og hedvin
kr 49,-