40. Spaghetti Bolognese Spaghetti Bolognese er en traditionel Italiensk pastaret fra Bologna, og herhjemme er den nok bedst kendt som spaghetti med kødsauce og høvlet parmesan Grana Padano . Serveres med brød.
kr 131,-
41. Spaghetti Carbonara Som navnet antyder: Kul. Nogle mener at denne ret først blev lavet til de Italienske mine arbejder, som kunne få et solidt måltid. Carbonara er en pastaret lavet på fløde, æg og bacon. Serveres med brød.
kr 149,-
42. Spaghetti Marinara Marinara er en amerikansk / Italiensk betegnelse for en simpel tomatsauce, med alt godt fra havet
(Blæksprutte, Muslinger, Rejer) beskriver Spaghetti Marinara. Serveres med parmesan og brød.
Vi har valgt at krydre denne ret med en smule hvidløg.
kr 143,-
43. Lasagne Den traditionelle lasagne med kødsauce og ost. Serveres med brød.
kr 141,-
44. Pappardelle med laks og Kaviar Pappardelle er en pasta der er yderst populær i Rom. Det er en flad og tyk nudel lavet af æg og mel. Med Norsk laksefilet, sort kaviar, tomatsauce og høvlet parmesan Grana Padano . Serveres med brød.
kr 143,-
46. Tortellini Buffalo Tortellini er en ringformet pasta med forskellige slags fyld, dette kan både være grønsags- eller kødfyld.
Vi har valgt at bruge en tortellini med kødfyld, her serveres den med en cremet sauce, løg, bacon, ærter, champignons, tomat –og fløde. Serveres med brød.
kr 144,-
47. Pappardelle Valencia (Vores specialitet) Båndspaghetti med løg, bacon, ærter, champignons, syltet peberfrugt, kødsauce, fløde og høvlet parmesan Grana Padano .
Flamberes i restauranten ved Min. 2 personer (prisen er pr. person) - Flamberes ikke udenfor. Serveres med brød.
kr 175,-
50. Tortiglioni med Gorgonzola Galbani gorgonzola er nok en af de mest kendte Italienske oste, og lige netop denne ost velegner sig til alt form for pasta. Tortiglioni med bacon, champignons og gorgonzolasauce. Serveres med brød.
kr 147,-
51. Penne ”Djævelsk” Tortiglioni er en type pasta fra Italien. Den minder om rigatoni, men den er større og har dybere riller der går i spiralform rundt om pastaen. Tortiglioni med kødstrimler, Chili, basilikum, tomat og høvlet parmesan Grana Padano.
Serveres med brød.
kr 149,-
52. Tortiglioni med kylling Tortiglioni er en nem pasta og kan anvendes på mange forskellige måder pga. dens praktiske design, det hule centre gør det muligt at holde saucen.
Denne Tortiglioni serveres med kyllingestrimler, stegt bacon, fløde –og karrysauce.
Serveres med brød.
kr 139,-
54. Pasta Sorana ♡ Spaghetti med hakket oksekød, løg, gulerod, esdragon,basilikum, hvidløg, tomat og høvlet parmesan Grana Padano.
Serveres med brød.
kr 140,-