40. Spaghetti Bolognese Spaghetti Bolognese er en traditionel Italiensk pastaret fra Bologna, og herhjemme er den nok bedst kendt som spaghetti med kødsauce, bechamel og parmesan.
kr 99,-
41. Spaghetti Carbonara Som navnet antyder: Kul. Nogle mener at denne ret først blev lavet til de Italienske mine arbejder, som kunne få et solidt måltid. Carbonara er en pastaret lavet på fløde, æg og bacon.
kr 106,-
42. Spaghetti Marinara Marinara er en amerikansk / Italiensk betegnelse for en simpel tomatsauce, med alt godt fra havet beskriver Spaghetti Marinara. Serveres med parmesan.
Vi har valgt at krydre denne ret med en smule hvidløg.
kr 118,-
43. Lasagne Den traditionelle lasagne med kødsauce, ost og bechamelsauce.
kr 103,-
44. Pappardelle m/ laks og Kaviar Pappardelle er en pasta der er yderst populær i Rom. Det er en flad og tyk nudel lavet af æg og mel. Med laks, kaviar, tomatsauce og parmesan.
kr 119,-
46. Tortellini Buffalo Tortellini er en ringformet pasta med forskellige slags fyld, dette kan både være grønsags- eller kødfyld.
Vi har valgt at bruge en tortellini med kødfyld, her serveres den med en cremet sauce, løg, bacon, ærter, champignons, tomat –og fløde.
kr 116,-
47. Pappardelle Valencia (Vores specialitet) Pappardelle er en pasta der er yderst populær i Rom. Det er en flad og tyk nudel lavet af æg og mel.
Vores specialitet; Båndspaghetti med løg, bacon, ærter, champignons, paprika, kødsauce, fløde og parmesan.
Flamberes ved bordet ved Min. 2 personer (prisen er pr. person) - Flamberes ikke udenfor.
kr 126,-
50. Penne m/ Gorgonzola Gorgonzola er nok en af de mest kendte Italienske oste, og lige netop denne ost velegner sig til alt form for pasta. Penne med bacon, champignons og gorgonzolasauce.
kr 122,-
51. Penne ”Djævelsk” I Italien er Penne fremstillet i to varianter; Penne Lisce er den glatte Penne, Penne Rigate er den furede Penne. Vi har valgt Penne Rigate, som vi servere med kødstrimler, Chili, basilikum, tomat og parmesan.
kr 116,-
52. Penne m/ kylling Penne er en nem pasta og kan anvendes på mange forskellige måder pga. dens praktiske design, det hule centre gør det muligt at holde saucen.
Denne Penne serveres med kyllingestrimler, stegt bacon, fløde –og karrysauce.
kr 110,-
54. Pasta Sorana II ♡ Spaghetti med hakket oksekød, løg, gulerod, estragon, tomat og parmesanost.
kr 118,-