Jack Daniel's - Old No. 7 - Tennessee Sour Mash Whiskey, Denne originale Jack Daniel's whiskey er fremstillet efter den orginale opskrift af Jack Daniel's selv, fra 1866. Dråbe for dråbe render igennem 10 fods kul, og er siden modnet i håndlavede tønder. Og denne Tennessee Whiskey følger ingen kalender! Den er klar når smagsdommerne siger den er klar! De dømmer den på udseende, duft og selvfølgelig smag. Sådan gjorde Jack Daniel's det i sin tid, og sådan bliver det gjort idag.
Resultaet heraf er en karakteristisk blød smag, med en flot balance imellem sødme og egetræs smag.
kr 65,-
Jim Beam White Label Jim Beam White Label er en af de bedst kendte bourbons i verden, og er flagskibet for det store Jim Beam destilleri i Kentucky. Den produceres af en Master Distiller fra Beam-familien, og har en opskrift der går helt tilbage til destilleriets åbning i 1795 – en historie som få kan matche. White Label lagres i 4 år, hvilket er dobbelt så meget som kræves for at kalde det for straight bourbon, og er aftappet ved en let styrke på 40%. Dette er ikke nogen overdrevent imponerende bourbon på nogen måde, men den leverer hver gang og det tilmed rigtig godt for sin pris. White Label stråler i cocktails, men kan også sagtens drikkes over et par iskterninger.
kr 65,-
Tullamore Dew Whiskey Tullamore Dew Irish Whiskey stammer fra byen Tullamore i Irland og blev lanceret i 1829. Tullamore Dew er den 2. mest solgte whisky i verden. Tullamore Dew Irish Whiskey lagres 4 år på gamle egetræsfade og går derefter igennem en unik fremstilling med 3 destilleringer og tørring i lukkede ovne. Denne proces gør at whiskeyens naturlige, rene smag trænger igennem i den færdige whisky.
kr 55,-
Johnnie Walker Red Label Johnnie Walker Red Label, pioner mærke, der kan blive din til en god pris Den bedst sælgende skotsk whisky i verden, fås i mere end 180 lande, Johnnie Walker whisky, der har indført ham til Red Label. Den whisky pioner hus er lavet af blandingen til de mindst tredive malt og grain whisky perfekt afbalanceret.
kr 55,-
Plantation Gran Anejo, Guatemala & Belize Plantation Gran Anejo fra Guatemala og Belize er en mørk rom når det er allerbedst, destilleret traditionelt på melasse og lagret på en kombination af nye bourbontønder og ex cognacfade. Farven er smuk gylden med mørke refleksioner af rav. Duften er fyldt med vanilje, kokosnød, og blødt sødmefuldt egetræ, kaffe, kardemomme og lakrids. Smagen er simpelthen det bedste. Rund, blød og elegant. Vaniljetonerne forener sig lækkert med muskatnød og blødt krydret egetræ.
kr 75,-
Strega Likør Liquore Strega er formentlig Italiens ældste og mest kendte likør. Den originale opskrift med de korrekte blandingsforhold er gået i arv fra generation til generation. Over 70 forskellige aromaer fra urter rundt omkring i hele verden indgår i opskriften. F.eks. benyttes følgende urter; kanel fra Ceylon, peber fra Jamaica og enebær fra Appeniner bjergene. Efter udblødning af de mange urter destilleres mixturen. Destillatet reduceres ned til 40%, med sukker, sirup og en lille bitte smule safran, som giver likøren den klare, gule farve. Til sidst lagres destillatet på store træfade.
kr 75,-
Fernet Branca ´Life is bitter´. Sådan markedsføres den velkendte Fernet Branca, der i mange år har været en favoritdrik for både unge og ældre. Familien Branca, der står bag det anerkendte brand, har siden 1845 solgt Fernet Branca – og da den blev fremstillet i Milano for årtier tilbage, var den først og fremmest beregnet som medicin mod maveproblemer.
Derfor består formularen af mere end 27 forskellige urter, krydderier og planter. Blandt andet ensian, myrra, aloa, kamille og safran. Det giver Fernet Branca en meget intens og krydret smag. Den karakterfulde smag får modspil af andre hemmelige ingredienser, som Branca-familien holder tæt ind til kroppen.
kr 75,-
Drambuie Original Whisky Likør Du får her en kompleks og delikat whisky likør fra skotske Drambuie. Whisky likøren har, som navnet antyder, lagret i minimum 15 år. Det giver den en intens og dyb smag, der vil begejstre de fleste feinschmeckere.
Whiskylikøren føles silkeblød i munden, og den bløde, afrundede smag understreges af noter af bær, flødekaramel og lyng i kombination med duftnoter af frisk citrongræs. De dybe smage kan du nyde ved at sippe til den eller ved at nyde den med lidt is.
kr 75,-
Amaretto Disaronno Likør Amaretto Disaronno er takket være sin bløde smag og indlysende aromaer ``verdens yndlings italienske likør”. Amaretto Disaronno er kendt som et elegant, italiensk ikon i mere end 160 forskellige lande. Selvom den har eksisteret i mere end 500 år, er den stadig meget populær i dag og altid up-to-date. Amaretto Disaronno er en fornøjelse at drikke med isterninger, men også fantastisk at blande, og gør enhver cocktail unik.
Den har en intens og vedvarende duft, som bevares selv efter tilsætning af isterninger. Den er også nem at genkende, når den blandes med andet spiritus i cocktails og long drinks. Den er sød og fugtagtig med en varmende følelse af alkohol.
kr 75,-
Nemas Grappa Friulana Classica Ceshia er det ældste destilleri i Friuli med rødder helt tilbage til 1886, hvor Giacomo Ceschia begyndte at destillere rundt om på gårdene hos vinbønderne i Nimis.
Don Giacomo fermenterede presseresterne ved at lægge dem på fade og dække dem med drueblade, jord og aske. fademe blev forseglet i mindst tre uger inden destillering, og i den tid gik vinbønderne og ventede på at Giacomo Ceschia skulle komme igen og destillere indholdet af deres fade.
Ceschia bruger stadig de samme fremstillingsteknikker som er kendetegnende for et sandt håndværk som Ceshia er berømmet for.
Nemas Grappa Friulana er opkaldt efter den gamle by Nimis og er et udsøgt destillat af forskellige presserester fra dette område. Før tapning lagres grappaen mindst to år på stålfade, hvilket giver den sin fuldendte runde smag.
Grappa Nemas Friulana kan nydes som en elegant, blød og delikat afslutning på en god middag eller som ”det lille ekstra” til en kop friskbrygget kaffe.
kr 75,-
Grand Marnier Cordon Rouge (Rød) Den originale Grand Marnier Cordon Rouge likør blev fremstillet i 1880 af Louis-Alexandre Marnier Lapostolle. Det er en delikat blanding af fine cognacer og destilleret essenser fra tropiske appelsiner med Marnier-lapostolles hemmelige touch. En Langsom aldring i franske egefade, som giver den enestående rundhed og finesse.
Grand Marnier Cordon Rouge har en lys topas farve med guld og rav antydninger. Duften er kompleks af appelsin kombineret med dufte af kandiseret appelsinskal og karamel.
Den har en bitter appelsinsmag, som bliver forstærket af cognac med nuancer af appelsinmarmelade og hasselnød. Eftersmagen er lang og dejlig harmonisk.
kr 75,-
Pernod Liqueur de Anise Pernod blev grundlangt i 1805 og var engang absintbaseret, pernod opnåede hurtigt popularitet og en bred anerkendelse blandt franskmændende i 1800-tallet. Da der i 1920 kom et forbud imod absint, begyndte man at fremstille pernod baseret på stjerneanis, og er nu den pernod som vi kender den i dag.
Pernod er en fantastisk likør, der kan nydes på en række forskellige måder. Du kan nyde den rent, i madlavning eller blandet op med vand hvilket gør drikken helt mælkehvid.
kr 75,-
Campari Bitter Du får her en sød rom-baseret likør med smage af mandler, kryddernellike og lime med et forfriskende hint af ingefær, der lægger sig som spændende smagsnuancer på tungen. Alle ingredienser er naturlige.
Smagene hviler længe i munden, og rommen træder frem som undertone i den lange finish med et limetvist. Drik den neat eller miks den i mørk spiritus som brandy eller whisky.
kr 75,-