1. Carpaccio af Oksefilet Hjemmelavet Carpaccio er en suveræn forret. Tynde skiver af oksefilet, marineret i olivenolie og citronlage med champignon og parmesanost.
kr 84,-
2. Rejecoktail En klassiker som egentlig ikke er så dårlig, hvis man sørger for at give den, den rigtige smag.
kr 83,-
4. Tapas-Mix Rejer marineret i pesto, tzatziki, friturestegte kæmperejer og ovnbagt brød med ost.
kr 85,-
7. Stjerneskud Stegt og kogt rødspættefilet på ristet toast, Garneret med rejer, citron, salat og dressing.
kr 104,-
9. Frituresteges Kæmperejer Kæmperejer er en traditionel Japansk ingrediens.
De panerede kæmperejer frituresteges i kort tid, så den får en dejlig sprød overflade og serveres med salat og tzaziki
kr 104,-
10. Falaffel Hjemmelavet falafel, med Tahini dressing (Tarator).
kr 81,-
11. Asparges m/ parmaskinke Parmaskinke er nok kendt som en del af Antipasti. En kombination af asparges, parmaskinke, ost og tomatsauce, som bliver gratineret i ovnen, giver denne ret en helt speciel smag.
kr 78,-
13. Hvidløgsbrød med ost og Tomat Hjemmelavet brød med ost, tomat og hvidløg.
kr 49,-
15. Nachos Sprøde Natchos med masser af ost og kylling eller kebab. Et måltid i sig selv,
men kan også nydes som lække tilbehør til en hovedret.
Serveres med guacamole, jalapenos, salsa og cremefraiche.
kr 79,-
26. Hommus Kikærter, Tahini, hvidløg og citronsaft.
kr 79,-