1. Carpaccio af OksefiletHjemmelavet Carpaccio er en suveræn forret. Tynde skiver af oksefilet, marineret i olivenolie og citronlage med champignon og parmesanost. Serveres med brød.
kr 89,-
2. RejecoktailEn klassiker som egentlig ikke er så dårlig, hvis man sørger for at give den, den rigtige smag. Serveres med brød.
kr 90,-
4. Tapas-MixRejer marineret i pesto, tzatziki, friturestegte kæmperejer og ovnbagt brød med ost.
kr 95,-
7. StjerneskudStegt og kogt rødspættefilet på ristet toast, Garneret med rejer, citron, salat og dressing.
kr 110,-
9. Frituresteges KæmperejerKæmperejer er en traditionel Japansk ingrediens. Serveres med brød.
De panerede kæmperejer frituresteges i kort tid, så den får en dejlig sprød overflade og serveres med salat og tzaziki.
kr 107,-
10. FalaffelHjemmelavet falafel, med Tahini dressing (Tarator). Serveres med brød.
kr 85,-
11. Asparges m/ parmaskinkeParmaskinke er nok kendt som en del af Antipasti. En kombination af asparges, parmaskinke, ost og tomatsauce, som bliver gratineret i ovnen, giver denne ret en helt speciel smag. Serveres med brød.
kr 90,-
13. Hvidløgsbrød med ost og TomatHjemmelavet brød med ost, tomat og hvidløg.
kr 49,-
15. NachosSprøde Natchos med masser af ost og kylling eller kebab. Et måltid i sig selv,
men kan også nydes som lække tilbehør til en hovedret.
Serveres med guacamole, jalapenos, salsa og cremefraiche.
kr 85,-
26. HommusKikærter, Tahini, hvidløg og citronsaft. Serveres med brød.