1. CarpaccioTynd skive af kalve inderlår, med Bargallo' olivenolie, citronlage, frisk champignon og høvlet parmesan Grana Padano.
Serveres med brød.
kr 129,-
2. RejecoktailGrønlandske rejer, med salat og Thousand Island dressing.
Serveres med brød.
kr 120,-
4. Tapas-Mixlidt salat, agurk, tomat, grønlandske rejer Toppes i pesto, med hjemmelavet tzatziki og friturestegte kæmperejer.
Serveres med ovnbagt Italienske grovbrød med Cheddar Orange og Skorpefri Gouda ost.
kr 118,-
7. StjerneskudStegt MSC Rødspættefilet paneret og kogt Rødspættefilet naturel på ristet toast, med salat, Toppes med Grønlandske rejer.
Serveres med Thousand Island og cremefraiche dressing.
kr 155,-
8. Chicken fingersPaneret og sprøde kyllingestykker, serveres med salat, Toppes med olie og krydderi.
kr 120,-
9. Frituresteges KæmperejerFriturestegte paneret Penaeus monodon kæmperejer, serveres med salat, Toppes med olie, krydderi og hjemmelavet tzatziki.
Serveres med brød.
kr 120,-
10. FalaffelHjemmelavet falafel, med lidt salat, agurk, tomat, Tahini dressing (Tarator). Serveres med brød.
kr 95,-
11. Asparges m/ parmaskinkeOvnbagt grønne asparges med parmaskinke, Skorpefri Gouda ost og tomatsauce.
Serveres med brød.
kr 120,-
13. Hvidløgsbrød med ost og TomatHjemmelavet brød med Skorpefri Gouda ost, frisk tomat og hvidløg.
kr 57,-
15. NachosTortilla chips Cheese med kyllingefilet strimler, Cheddar Orange og Skorpefri Gouda ost.
Serveres med guacamole, jalapenos, salsa og cremefraiche.
kr 120,-
26. HommusKikærter, Tahini, hvidløg og citronsaft. Serveres med brød.