1. Carpaccio Tynd skive af kalve inderlår, med Bargallo' olivenolie, citronlage, frisk champignon og høvlet parmesan Grana Padano.
Serveres med brød.
kr 129,-
2. Rejecoktail Grønlandske rejer, med salat og Thousand Island dressing.
Serveres med brød.
kr 120,-
4. Tapas-Mix Rejer toppet med pesto, friturestegte kæmperejer, salat, agurk, tomat, hjemmelavet tzatziki.
Serveres med ovnbagt Italienske grovbrød med Cheddar Orange, Skorpefri Gouda ost og Rosenborg brie .
kr 135,-
7. Stjerneskud Stegt MSC Rødspættefilet paneret og kogt Rødspættefilet naturel på ristet toast, med salat, Toppes med Grønlandske rejer og grøn asparges.
Serveres med Thousand Island og cremefraiche dressing.
kr 169,-
8. Chicken fingers Paneret og sprøde kyllingestykker, serveres med salat, Toppes med olie og krydderi.
kr 120,-
9. Frituresteges Kæmperejer Friturestegte paneret Penaeus monodon kæmperejer, serveres med salat, Toppes med olie, krydderi og hjemmelavet tzatziki.
Serveres med brød.
kr 120,-
10. Falaffel Hjemmelavet falafel, med lidt salat, agurk, tomat, Tahini dressing (Tarator). Serveres med brød.
kr 95,-
11. Asparges m/ parmaskinke Ovnbagt grønne asparges med parmaskinke, Skorpefri Gouda ost og tomatsauce.
Serveres med brød.
kr 120,-
13. Hvidløgsbrød med ost og Tomat Hjemmelavet brød med Skorpefri Gouda ost, frisk tomat og hvidløg.
kr 65,-
15. Nachos Tortilla chips Cheese med kyllingefilet strimler, Cheddar Orange og Skorpefri Gouda ost.
Serveres med guacamole, jalapenos, salsa og cremefraiche.
kr 125,-
26. Hommus Kikærter, Tahini, hvidløg og citronsaft. Serveres med brød.
kr 95,-