200. Talliya – Barka Denne drue, der høstes manuelt ved daggry, transporteres fra sit bjerg til vingården i individuelle kasser for at bevare dens friskhed, inden den sorteres og presses. TALLIYA er en blanding af 50% Cabernet Sauvignon og 50% Syrah med runde og smidige tanniner vinificerede i respekt for tradition for at beskytte kvaliteten af kåben og aromaerne. Denne vin afslører en generøs buket med røde frugter på næsen.
kr 299,-
201. Glas rødvin (Talliya – Barka). BARKA TALLIYA er en blanding af 50% Cabernet Sauvignon og 50% Syrah med runde og smidige tanniner vinificerede i respekt for tradition for at beskytte kvaliteten af kåben og aromaerne. Denne vin afslører en generøs buket med røde frugter på næsen.
kr 57,-
202. Chianti Classico ”Evoluto”, Toscana, Tenuta Villa Elegant og saftig Chianti med toner af lyse røde bær og blomster,
meget indbydende og elegant.
kr 312,-
203. Valpolicella Ripasso Monti Garbi, Vento, Tenuta Sant´Antonio Flot og mørk ripasso med stort potentiale der udvikler sig flot i glasset, toner af saftige
mørke kirsebær afstemt med pebertoner og krydring
kr 320,-
204. Valpolicella ”Corte del pozzo” Fasoli Gino Elegant og harmonisk Valpolicella med stor kompleksitet og raffinement.
En Valpolicella med væsentligt mere kompleksitet end gennemsnittet. (Økologisk)
kr 320,-
205. Salice Salentino Riserva, Puglia, Leone de Castris - ½ flaske Vinen har en intens rød farve med toner af brombær og mørke kirsebær, krydring af
salvie og sødmefulde krydderier.
kr 165,-
206. Salice Salentino Riserva, Puglia, Leone de Castris Vinen har en intens rød farve med toner af brombær og mørke kirsebær, krydring af salvie og sødmefulde krydderier.
kr 312,-
207. Barolo, Piemonte, Borgo Badia Saftig og stor barolo, med nelliker og roser i næsen samt saftige kirsebær og rosenpeber i
ganen.
kr 399,-
208. Bio Amarone delle Valpolicella, Veneto, Fasoli Gino Et Powerhouse af en Amarone, med overvældende frugt og intens krydring i centrum.
kr 769,-
209. Chateau Musar Vin stammer faktisk fra en enkelt vinmark med over 50 år gamle stokke.
Farven er flot rubin med et strejf af orange på kanten. I næsen har vinen et hav af røde frugter og krydderier, kirsebær, tørrede hindbær, sort peber, kanelbark.
Smagen er silkeblød og krydret med tørrede hinbær, peberfrugter, violer og sød soja.
kr 299,-
210. Montepulciano D´abruzzo ”Murelle” - ½ flaske Mørk og saftig frugt med en livlig stil samt en elegant og vedvarende krydring
kr 159,-
211. Ichtar – Barka Reserveret i tønder med egetræ er BARKA ISHTAR en blanding af Syrah, Merlot & Cabernet Sauvignon med runde og smidige tanniner vinificeret med respekt for tradition, for at beskytte kvaliteten af kåbe og aromaer.
kr 389,-
212. Vallée de la Bekaa Beliggende 1500 m over havets overflade på en enestående jord, dyrkes og høstes vinmarkerne i CHATEAU BARKA på den østlige flanke af Mount Libanon, i landsbyen BARKA.

Opdrættet i egetræ tønder i 12 måneder, rig og rund. Denne vin tilbyder en afbalanceret struktur og smeltede tanniner. Druesorter: 50% Syrah, 30% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot.

kr 689,-