200. 2016 Talliya, Cabernet Sauvignon, Syrah, Bekaa Valley, Lebanon. Denne drue, der høstes manuelt ved daggry, transporteres fra sit bjerg til vingården i individuelle kasser for at bevare dens friskhed, inden den sorteres og presses. Runde og smidige tanniner vinificerede i respekt for tradition for at beskytte kvaliteten af kåben og aromaerne. Denne vin afslører en generøs buket med røde frugter på næsen.
kr 350,-
201. Glas rødvin - 2016 Talliya, Cabernet Sauvignon, Syrah, Bekaa Valley, Lebanon. Denne drue, der høstes manuelt ved daggry, transporteres fra sit bjerg til vingården i individuelle kasser for at bevare dens friskhed, inden den sorteres og presses. Runde og smidige tanniner vinificerede i respekt for tradition for at beskytte kvaliteten af kåben og aromaerne. Denne vin afslører en generøs buket med røde frugter på næsen.
kr 69,-
202. 2014 Fasoli Gino, Corvina, Rondinella, Bio Amarone delle Valpolicella, Veneto, Italia. Vinen har en dyb rødfarve, grænsende til det violette. Med sin høje alkoholprocent fremhæves smagen af blommer, solbær og kirsebær.
kr 698,-
203. 2017 Cantina Miglianico, Mellianum Murelle, Montepulciano D'Abruzzo, Italia - ½ flaske. Mørk og saftig frugt med en livlig stil samt en elegant og vedvarende krydring
kr 159,-
204. 2014 Ichtar, Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Bekaa Valley, Lebanon. Reserveret i tønder med egetræ er BARKA ISHTAR en blanding af Syrah, Merlot & Cabernet Sauvignon med runde og smidige tanniner vinificeret med respekt for tradition, for at beskytte kvaliteten af kåbe og aromaer.
kr 475,-
205. 2016 Chateau Bekaa, Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Bekaa Valley, Lebanon. Beliggende 1500 m over havets overflade på en enestående jord, dyrkes og høstes vinmarkerne i CHATEAU BARKA på den østlige flanke af Mount Libanon, i landsbyen BARKA.
Opdrættet i egetræ tønder i 12 måneder, rig og rund. Denne vin tilbyder en afbalanceret struktur og smeltede tanniner.
kr 698,-
206. 2010 Don Jacobo, Tempranillo, Mazuelo, Graciano, Gran Reserva - Rioja, Spanien. Fyldig, saftig og koncentreret frugtsmag med silkebløde og velintegrerede tanniner. Noter af modne brombær og rosmarin samt et strejf af egetræ og krydderier.
kr 475,-
207. 2020 Patrick Hudelot, Pinot Noir, Hautes-Côtes de Nuits, A.O.C. Bourgogne, Frankrig. En elegant vin med delikat duft af kirsebær, lakrids og violer. Fyldig, rund og blød i udtrykket med god frugt og bløde tanniner fra fadlagring.
kr 612,-
208. 2015 Fornacina, Sangiovese, Brunello di Montalcino, D.O.C.G. Toscana, Italien. Det er en fantastisk Bio Brunello i den gode årgang 2015. Fyldig, men samtidig fløjlsblød smag med virkelig mange lag, elegante tanniner samt en lang, lang eftersmag.
kr 828,-
209. 2010 Bertani, Corvina Veronese, Rondinella, Amarone della Valpolicella Classico, D.O.C.G. Veneto, Italien. En enestående og elegant rødvin med intens og karakteristisk duft af især blommer, kirsebær og moreller. Smagen er utrolig fyldig og intens med noter af røde bær og vanilje, men samtidig blød og behagelig.
kr 1850,-