200. Talliya – Barka Denne drue, der høstes manuelt ved daggry, transporteres fra sit bjerg til vingården i individuelle kasser for at bevare dens friskhed, inden den sorteres og presses. TALLIYA er en blanding af 50% Cabernet Sauvignon og 50% Syrah med runde og smidige tanniner vinificerede i respekt for tradition for at beskytte kvaliteten af kåben og aromaerne. Denne vin afslører en generøs buket med røde frugter på næsen.
kr 299,-
201. Glas rødvin (Talliya – Barka). BARKA TALLIYA er en blanding af 50% Cabernet Sauvignon og 50% Syrah med runde og smidige tanniner vinificerede i respekt for tradition for at beskytte kvaliteten af kåben og aromaerne. Denne vin afslører en generøs buket med røde frugter på næsen.
kr 57,-
202. Chianti Classico ”Evoluto”, Toscana, Tenuta Villa Elegant og saftig Chianti med toner af lyse røde bær og blomster,
meget indbydende og elegant.
kr 312,-
203. Valpolicella Ripasso Monti Garbi, Vento, Tenuta Sant´Antonio Flot og mørk ripasso med stort potentiale der udvikler sig flot i glasset, toner af saftige
mørke kirsebær afstemt med pebertoner og krydring
kr 320,-
204. Valpolicella ”Corte del pozzo” Fasoli Gino Elegant og harmonisk Valpolicella med stor kompleksitet og raffinement.
En Valpolicella med væsentligt mere kompleksitet end gennemsnittet. (Økologisk)
kr 320,-
205. Salice Salentino Riserva, Puglia, Leone de Castris - ½ flaske Vinen har en intens rød farve med toner af brombær og mørke kirsebær, krydring af
salvie og sødmefulde krydderier.
kr 165,-
206. Salice Salentino Riserva, Puglia, Leone de Castris Vinen har en intens rød farve med toner af brombær og mørke kirsebær, krydring af salvie og sødmefulde krydderier.
kr 312,-
207. Barolo, Piemonte, Borgo Badia Saftig og stor barolo, med nelliker og roser i næsen samt saftige kirsebær og rosenpeber i
ganen.
kr 399,-
208. Bio Amarone delle Valpolicella, Veneto, Fasoli Gino Et Powerhouse af en Amarone, med overvældende frugt og intens krydring i centrum.
kr 769,-
209. Chateau Musar 2011 Farven er dyb purpur med violet kerne og en smuk rød kant. I næsen har vin både røde frugter, blommer, lakrids, tobak og animalske undertoner. I munden er vinen fyldig, ekstraheret og sødmefuld med en nærmest karamelagtig kant. Flere blommer, violer, tørrede roser, nelliker, appelsinskal, kødsaft og en snert af bergamotte. I sandhed et unikum!
kr 299,-
210. Montepulciano D´abruzzo ”Murelle” - ½ flaske Mørk og saftig frugt med en livlig stil samt en elegant og vedvarende krydring
kr 159,-
211. Ichtar – Barka Reserveret i tønder med egetræ er BARKA ISHTAR en blanding af Syrah, Merlot & Cabernet Sauvignon med runde og smidige tanniner vinificeret med respekt for tradition, for at beskytte kvaliteten af kåbe og aromaer.
kr 389,-
212. Vallée de la Bekaa Beliggende 1500 m over havets overflade på en enestående jord, dyrkes og høstes vinmarkerne i CHATEAU BARKA på den østlige flanke af Mount Libanon, i landsbyen BARKA.

Opdrættet i egetræ tønder i 12 måneder, rig og rund. Denne vin tilbyder en afbalanceret struktur og smeltede tanniner. Druesorter: 50% Syrah, 30% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot.

kr 689,-