223. 2019 Tanit, Shiraz, Grenche, Bekaa Valley, Lebanon. En forfriskende og aromatisk rose' med en sød duft af røde frugter såsom jord- og hindbær.
Eksotisk, forfriskende og frugtig på ganen med en intensiv smag af søde kirsebær og cassis efterfulgt af en harmonisk og velafbalanceret syre.
kr 350 / 69,-
224. Don Jacobo, Garnacha, Rioja Oriental, Spanien Don Jacobo Tempranillo Rosado er en fyldig rosévin fra Rioja regionen, – nærmere Rioja Oriental. Vinmarkerne ligger på bakken Yerga og er kendetegn på fyldige og flot syre i druerne. Største delen af vinstokkene er over 40 og 60 år gamle! Da druerne dyrkes økologisk er der minimal involvering i druernes vækst og naturen får lov til, at gå sin gang. Gæringen foregår på ståltanke og kun ved natur gær, minimal filtrering og hvor efterfølgende vinen hviler 3 måneder på flaske inden den er klar til videre salg.
kr 350,-
225. Cantamessa, Barbera, Costigliole d`Asti (Piemonte), Italien. “PERLEI” er en smuk, fyldig Rosévin der er udvundet fra 70% Chardonnay og 30% Pinot Noir på min. 5 år gamle vinstokke. “Perlei” betyder på italiensk “for hende” og er også navnet på gården som Luca´s farmor opvoksede på. Jordbunden er ler og limestone og macerationen forløb i 3 timer ved en temperatur af 15 C.
Vingården har været i familiens besiddelse siden 1870 og har siden 2020 været 100% økologisk certificeret.
kr 350,-
226. Rinaldi, Moscato,Brachetto, Piemonte, Italia. PINK! Er smagen af sommer, fugle sang. Den lette mousserende sødmefulde smage skaber glæde og kan nydes af alle. Denne vin kan også nydes som velkomst drink til selskaber, og der behøves ikke at tilføje hindbær eller jordbær i glasset, – for det findes allerede i den sommerlige smag og duft i glasset.
kr 450,-