Paul Barn er lavet på 100 % Riesling druer, de høstes ca. 2 uger efter at de er modnet, her gennemgår de en alkoholisk gæring under kontrollerede temperaturer, hvorefter vinen filtreres og kommer på flaske.
Paul Barn er en hvidvin der med sin flotte gule farve byder på en diskret buket af mineralske noter og en frisk citrus aromaer. En elegant vin med en fin harmoni imellem syre og sødme.
Piemonte Chardonnay er en sprød og frisk hvidvin der er udvundet fra Chardonnay druen på min. 10 år gamle vinstokke. Jordbunden er ler og limestone og macerationen forløb i 4 dage ved lave temperatur, – helt ned til 15 C. Efterfølgende ender man med dette smukke eksemplar af en velbalanceret og yndefuld Piemonte Chardonnay!
For 20 år i træk har Grayson Cellers vundet ”Best Buy and Best Value” fra førende vin kritiker.
”CHARDONNAY” er en moden og frisk hvidvin, der er lavet på 100 % Chardonnay. Der har ligget på franske fade i 6 måneder og har noter af grønne æbler, fersken, abrikoser og vanilje.
Grüner Veltliner Langenlois er en klassiker, fra den berømte region Langenlois. Kombinationen af frugter og friskheden, skaber en behagelig fuldfed eftersmag i munden. Denne vin er godt afbalanceret, har en flot saftighed og dybde. Denne vin går fint til lette retter og fisk.
Chablis 1. Cru er en sprød og elegant hvidvin lavet af 100% Chardonnay, – hvorved de klassiske noter af grønne æbler, kvæde, hvid fersken og høj mineralitet frembringes som er velkendt fra området Milly. Jordbunden er klassisk Limestone og Kimmerid lerbund og både den alkoholske og malolaktiske fermenterings proces foregår i ståltanke. Hermed får vinen lov til at stå med de døde gærceller i op til 10 måneder.
1. Cru er næsthøjeste niveau i områdets klassifikation.