215. Atargatis – Barka Denne drue, der høstes manuelt ved daggry, transporteres fra sit bjerg til vingården i individuelle kasser for at bevare dens friskhed, inden den sorteres og presses. Fermenteret ved lav temperatur, lavt indhold af alkohol og afbalanceret syre, det er kendt for sin delikatesse og sin uovertrufne friskhed.
kr 299,-
216. Glas Hvidvin (Atargatis – Barka) Denne drue, der høstes manuelt ved daggry, transporteres fra sit bjerg til vingården i individuelle kasser for at bevare dens friskhed, inden den sorteres og presses. Fermenteret ved lav temperatur, lavt indhold af alkohol og afbalanceret syre, det er kendt for sin delikatesse og sin uovertrufne friskhed.
kr 57,-
217. Soave Borgoletto Fasoli Fasoli Gino regnes for en af de allerbedste Soave producenter i Italien ( Økologisk ). Hvidvinen er produceret på 100% Garganega druer. Den er ikke fadlagret og både aroma og smag afspejler elegant friskhed. Lifligt indtryk af blomster, lyse roser og lidt æble og pære. Der er en fin balance i smagen mellem frugt og syre, samt et fint islæt af citrusagtig friskhed. Tiltalende fylde i den friske eftersmag
kr 299,-
219. Trebbiano D´abruzzo ”Murelle” - ½ flaske Frisk vin med forfriskende noter af citron, æble og pære.
Bl.a velegnet Risotto, pasta/risotto, mager fisk, lette supper. Fremstillet af druesorterne Trebbiano.
kr 159,-