215. Atargatis – Barka Denne drue, der høstes manuelt ved daggry, transporteres fra sit bjerg til vingården i individuelle kasser for at bevare dens friskhed, inden den sorteres og presses. Fermenteret ved lav temperatur, lavt indhold af alkohol og afbalanceret syre, det er kendt for sin delikatesse og sin uovertrufne friskhed.
kr 299,-
216. Glas Hvidvin (Atargatis – Barka) Denne drue, der høstes manuelt ved daggry, transporteres fra sit bjerg til vingården i individuelle kasser for at bevare dens friskhed, inden den sorteres og presses. Fermenteret ved lav temperatur, lavt indhold af alkohol og afbalanceret syre, det er kendt for sin delikatesse og sin uovertrufne friskhed.
kr 57,-
217. Soave Borgoletto Fasoli Fasoli Gino regnes for en af de allerbedste Soave producenter i Italien ( Økologisk ). Hvidvinen er produceret på 100% Garganega druer. Den er ikke fadlagret og både aroma og smag afspejler elegant friskhed. Lifligt indtryk af blomster, lyse roser og lidt æble og pære. Der er en fin balance i smagen mellem frugt og syre, samt et fint islæt af citrusagtig friskhed. Tiltalende fylde i den friske eftersmag
kr 299,-
218. 2019 Kaseler Nies'chen Riesling Spätlese Tyskland Spätlese-niveauet afspejler måske allerbedst den geniale kombination af sødme og syre, som kun de bedste tyske rieslinger mestrer.
I duft og smag finder du en herlig, ren Riesling-aroma, der fungerer som katalysator for markens mineralske komponenter, der her består af gråskiffer. Frugtmæssigt befinder vi os et sted mellem grønne æbler og fersken med lidt røde bær og et krydret element i retning af kanel. Sødmen er præsent men så absolut ikke anmassende og vinen har ekstrakt nok til mange år på langs.
kr 357,-
219. Trebbiano D´abruzzo ”Murelle” - ½ flaske Frisk vin med forfriskende noter af citron, æble og pære.
Bl.a velegnet Risotto, pasta/risotto, mager fisk, lette supper. Fremstillet af druesorterne Trebbiano.
kr 159,-