200. 2016 Talliya, Cabernet Sauvignon, Syrah, Bekaa Valley, Lebanon. Denne drue, som håndhøstes ved daggry, transporteres fra bjergene til vingården i individuelle kasser for at bevare dens friskhed. Herefter sorteres og presses druerne nænsomt. Vinen er fremstillet med runde og smidige tanniner og vinificeret med respekt for traditionen, hvilket sikrer bevarelsen af både farve og aromaer. Vinen præsenterer en generøs buket af røde frugter på næsen.
Ufiltreret.
kr 350/ 72,-
201. 2023 Mottura, Primitivo, Salento, Italien. Primitivo Salento er en dyb rød og intens rødvin, med en kraftig aroma fra de røde frugter, kirsebær, morbær, blåbær og aromatiske krydderurter. Denne rødvin er med sin stærke personlighed, vedholdenhed og fornøjelige bløde finish en vin der fungerer godt til velsmagende forretter og rødt kød.
kr 350/ 72,-
202. 2022 Rinaldi, Barbera, Piemonte, Italien. En enestående og elegant rødvin med intens og karakteristisk duft af især blommer, kirsebær og moreller. Smagen er utrolig fyldig og intens med noter af røde bær og vanilje, men samtidig blød og behagelig.
kr 350/ 72,-
203. 2022 Grayson Cellars, Zinfandel, California, USA. ”ZINFANDEL” med sin mørkerøde farve har denne rødvin en intens fyldig smag af sødme og syre, der er lavet på 100 % Zinfandel. Der har ligget på franske fade i 6 måneder. Du får en rødvin med masser af smag fra hindbær, jordbær, brombær, blåbær, vanilje og en hint af sort peber og røgnoter. En vin med en fin lang og behagelig eftersmag.
kr 350/ 72,-
204. 2022 Cantamessa, Barbera, Costigliole D´Asti (Piemonte) DOCG Italien. Barbera d´Asti er en smuk, frugtig hverdagsvin der er udvundet fra barbera druen på min. 18-20 år gamle vinstokke. Jordbunden er ler og limestone og macerationen forløb i 10 dage ved en temperatur mellem 26-28 C. Efterfølgende hviler vinen i 3 måneder på flasken og man ender med dette smukke eksemplar af en velbalanceret og yndefuld Barbera d´Asti!
kr 350/ 72,-
205. 2021 Bronzato, Rondinella, Corvinone, Verona, Corvina, Italia. Fremstilling af Ripasso består af en gæring af Valpolicella vin på presserester fra de tørrede Amarone druer. Med denne teknik kan Valpolicella få større kompleksitet og struktur. Efter gæring hviler Ripassoen i cirka 12 måneder på egetræsfade og herefter yderligere i 6 måneder på ståltanke, før vinen tappes på flasker.

Ripasso er en flot dybrød rødvin, der med sine smagsnoter af peber, tranebær, kirsebær og blommer komplimenterer retter med pasta og vildt.

kr 398/ 82,-
206. 2014 Ichtar, Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Bekaa Valley, Lebanon. Reserveret i tønder med egetræ er BARKA ISHTAR en blanding af Syrah, Merlot & Cabernet Sauvignon med runde og smidige tanniner vinificeret med respekt for tradition, for at beskytte kvaliteten af kåbe og aromaer.
kr 475/ 95,-
207. 2010 Don Jacobo, Tempranillo, Mazuelo, Graciano, Gran Reserva - Rioja, Spanien. Fyldig, saftig og koncentreret frugtsmag med silkebløde og velintegrerede tanniner. Noter af modne brombær og rosmarin samt et strejf af egetræ og krydderier.
kr 570/ 114,-
208. 2018 Le Clos du Château, Pinot Noir, Bourgogne, Frankrig. Bourgogne Pinot Noir Le Clos du Château er rød bourgogne af 100% Pinot Noir. Jordbunden er klassisk Limestone og Kimmerid lerbund, – hvor vinstokkene står rank i området Èpicier. Den alkoholiske proces foregår klassisk i ståltanke og herefter flyttes 60% af vinen over på franske egetræsfade, hvor processen får ro i hel 20 måneder. Hermed udvindes både de mineralske og klassiske Bourgogne noter som vi kender god Bourgogne.
kr 690/ 138,-
209. 2016 Chateau Barka, Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Bekaa Valley, Lebanon. Beliggende 1500 m over havets overflade på en enestående jord, dyrkes og høstes vinmarkerne i CHATEAU BARKA på den østlige flanke af Mount Libanon, i landsbyen BARKA.
Opdrættet i egetræ tønder i 12 måneder, rig og rund. Denne vin tilbyder en afbalanceret struktur og smeltede tanniner.
kr 698/140,-
210. 2019 Bronzato, Rondinella, Corvinone, Corvina, Verona, Italien. Amarone er en rødvin med en flot dybrød farve , den har en fyldig og behagelig eftersmag af peber, brombær, læder og kirsebær. Amaronen komplimenterer godt til kraftige retter med oksekød og fyldige gryderetter.

Under tørringsprocessen mister druerne 50% af deres vægt, tørreprocessen øger sukker- koncentrationen, men også udviklingen af det aromatiske og polyphenolisk potentiale. Efter tørringen af druerne bliver de knust og af stilket, herefter hældes druerne på ståltank og sættes til gæring, ved kontrolleret temperatur i 2-3 uger, herefter kommes vinene på egetræsfade i 18 måneder, før vinen tappes på flasker.

kr 959/ 192,-
211. 2020 Patrick Hudelot, Pinot Noir, Hautes-Côtes de Nuits, A.O.C. Bourgogne, Frankrig. En elegant vin med delikat duft af kirsebær, lakrids og violer. Fyldig, rund og blød i udtrykket med god frugt og bløde tanniner fra fadlagring.
kr 998,-
212. 2019 Val Di Suga, Sangiovese, Brunello di Montalcino, D.O.C.G. Toscana, Italien. Det er en fantastisk Bio Brunello i den gode årgang 2015. Fyldig, men samtidig fløjlsblød smag med virkelig mange lag, elegante tanniner samt en lang, lang eftersmag.
kr 1200,-
213. 2010 Bertani, Corvina Veronese, Rondinella, Amarone della Valpolicella Classico, D.O.C.G. Veneto, Italien. En enestående og elegant rødvin med intens og karakteristisk duft af især blommer, kirsebær og moreller. Smagen er utrolig fyldig og intens med noter af røde bær og vanilje, men samtidig blød og behagelig.
kr 2850,-